oxoweb554433

U bent hier

Home » bureau

Start interieurarchitecten 2eN Design te Rotterdam

In 1999 te Rotterdam startten wij, Anne-Marie van Bueren en Godert Hoenderkamp, 2eN Design vanuit onze passie voor interieur, architectuur, vormgeving en de natuurlijke omgeving. Met veel liefde voor ons vak ontwerpen en realiseren we interieurprojecten; creatief, analytisch en onafhankelijk.

Interior Branding + Identity

Wij behandelen interieur als een integraal onderdeel van de identiteit van een organisatie. Vernieuwing en verbetering van een interieur is dan ook onlosmakelijk verbonden met het corporate design. Vandaar dat we ons profileren als Interior Branding + Identity specialisten. Zie ook Visie

Flexibel maatwerk

We werken samen met een vast team van bouwkundig tekenaars, grafisch ontwerpers en projectleiders. Een hecht netwerk van professionals met een schat aan kennis en ervaring. Zo kunnen we altijd maatwerk bieden, in ieder interieurproject, groot of klein. En altijd uiterst flexibel kunnen opereren. Zie ook werkwijze.

Brede oriëntatie

Wij zijn breed georiënteerd en realiseren Interior Branding + Identity projecten in verschillende sectoren van de samenleving; voor zowel overheden als bedrijfsleven en zorginstellingen. Evenals kinderdagverblijven en retail. Zie ook Projecten en Opdrachtgevers.

Beroepsverenigingen interieurarchitecten

2eN Design is aangesloten bij;

SBA, de Stichting Bureau Architectenregister; de doelstelling van Bureau Architectenregister is uitvoering te geven aan de Wet op de architectentitel. Deze wet bepaalt dat alleen personen die zijn ingeschreven in het architectenregister de titel interieurarchitect mogen voeren.

BNI, de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten; opdrachtgevers die met een BNI-lid in zee gaan, kunnen vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten.

Wij werken volgens de rechtsverhouding tussen het bureau en de opdrachtgever conform de DNR 2005 rechtsverhouding interieurarchitect van de BNI.