oxoweb554433

U bent hier

Home

Abet Laminati

'Prijsvraag Ontwerp Beursstand'

Achtergrond

Abet Laminati is marktleider als Italiaans producent van decoratieve plaatmaterialen voor binnen- en buitentoepassingen.

Ter introductie van het nieuwe plaatmateriaal Polaris is een prijsvraag uitgeschreven voor een beurststand tijdens Design District 2016.

Hierin is de koffiebar een belangrijd onderdeel om de bezoeker een bijzonderen belevingswereld te bieden door alle zintuigen te prikkelen.

In het ontwerp ligt de nadruk op kristalvormen, waarmee de verschillende facetten van het materiaal Polaris worden belicht; subtiele kleurschakeringen, de matheid en robuustheid.

Als tegenhanger wordt de bestaande collectie gepresenteerd op een spiegelwand van metallic hpl; dit geeft een gevoel van diepte, oneindigheid, ruimtelijkheid en reflectie waarin de kleuren van de materialen kunnen schitteren.

Het ontwerpvoorstel is geeindigd in de top drie.

Kernwoorden

universum / cosmos / oorsprong / verbinding / creatie / energie / mysterie / dromen / oerkracht / sterren / planeten / donker / diepte / ruimte / ritme / elementen / licht / kleur / prisma / reflectie / schittering / spiegeling / zilver / verbinding / diepte / oneindig